edman7000-logo transp

Nu är de här!
Boken om intellektuellt kapital och ett visuellt verktyg i form av en kortlek.

Jag har länge använt verktyget själv, i olika stadier av utveckling, både med kunder och i "eget hypotestänk" vid uppdrag.
Att formulera, sätta egna tankar i flera perspektiv, hjälper att få en tydligare bild av möjlig framtid och nutid. Att se resurser och belastningar. Göra en Re-Vision.

I boken presenterar jag ett sätt att se samband mellan verksamhetens olika funktioner. Om kommunikation, utveckling och kunna följa resultat av förbättringar.
Innan de syns i ekonomiskt resultat.
Att lyfta fram kompetens och den försåelse medarbetare har för omvärld och marknad är viktigt. Ge utrymme till möjligheter.

Ett enkelt sätt som en hårt arbetande småföretagare kan få både tid och ork till, med bara boken och kortleken...!

Redan i småskolan fick vi lära oss
Finn 5 Fel
Tänk om om vi lärt oss
Finn 5 Rätt     

Tänk om det hade blivit lättare att se det som är bra. Hos människor omkring oss. Vad som fungerar bra i en familj, i en organisation trots att det finns sådant som inte gör det.
Tänk om det hade varit lättare att se hur man kan se möjligheter, lösa ett problem eller skapa något nytt. Tänk om det hade varit lättare att hantera förändringar.

Tänk om det var naturligt att ge varandra bekräftelse och beröm. Att positiv feedback var vanligare än negativ dito.

Tänk om du bättre kunnat uppskatta dina egna styrkor och möjligheter, utan att Jante på axeln gör sig påmind. Kunna sluta gräma dig över något som inte blev bra (4%)* och tillåta dig att glädja dig över det du gör som blir bra, över förväntan och helt fantastiskt (96%)*
 
”Tänk om man bara skulle kunna vara tillfreds, istället för att bekymra sig över vad som är fel, varför man inte är lycklig.”
 
Gör ett OmTänk.

HUR?   (* ovan 4%/96%, känns igen om man hört mig prata om Paretos Lag)
En inspirationsföreläsning, en snabbstart, utbildning eller individuell handledning.
Ring mig 0705881808 så ser vi vad som passar dig, din grupp, din verksamhet bäst.
Ta dig tid att få mer tid till återhämtning, sänk stressen och öka effekten av det du gör!