edman7000-logo transp

Driver du ett mindre företag?
som ensamföretagare eller ett företag med upp till 10 anställda

Kan du sätta av någon timme eller så
till funderingar som ger nya perspektiv och idéer? Vill du se vilka olika styrkor du du har och kan utveckla? Vilka möjligheter du kan ta tillvara?... Och när du behöver åtgärda en svaghet eller ett hot. Du kommer att upptäcka fler resurser som kan skapa resultat!

Skicka ett mejl till sjutusan@edman7000.se
så får du ett verktyg i pdf - utan kostnad.
Kan skrivas ut i svart/vitt men blir bäst i färg

Du får också med lösenord till sidorna Eget företag, Kommunikation och Förändring! Du hittar Inlogg under Chris & edman7000
En kortversion av innehåll i Intellektuellt Kapital om kommunikation och förändring, utveckling och om hjärnans automatreaktioner. Du får också en del innehåll ur Planera dig fri, om prioritering, planering och enkel administration.

Varför kostnadsfritt?     t o m december 2021
De flesta egenföretagare tar inte in utvecklingskonsulter. Jag vet, jag driver också eget mindre företag. Vi lägger helt enkelt inte pengar på det. Dessutom har vi inte tid!
Under åren har jag pro bono hjälpt nya företagare att starta och utveckla sitt företag, främst ungdomar. Med mer än 30 år som företagare, är det min tur att ge det stöd jag själv fick när jag startade mitt första företag.

I mindre företag hittar man oftast NyTänk som utvecklas till nya produkter och tjänster som blir viktiga för väldigt många.
Småföretag är väsentliga för ett fungerande samhälle.


Men vi småföretagare har samma regelverk i arbetsrätt, avgifter och beskattning som stora företag, trots att vi oftast står ensamna och personligen för hela risken. Vi har inte trygghet som anställda.
 
NU om någonsin behöver många egenföretagare se vilka styrkor och möjligheter vi har, vilka resurser som kan utvecklas. Vi har en styrka i att vi kan vara mer flexibla än stora företag.
 
Själv hade jag startat upp igen efter en allvarlig skada, så kom pandemin… Vi har alla våra olika utmaningar.
Chris