edman7000-logo transp

För att förstå helheten
är det bra att man begriper de olika delarna

Jag har arbetat med administration, ekonomi, organisation, design, produktion, distribution, försäljning, reklam, marknadsföring och kommunikation. Med att leda företag, personal och projekt. Tvärkunskaper som är till nytta i mina styrelse- och kunsultuppdrag.
 
Mina företag har startat med de nya produkter och tjänster jag skapat. Då och då hamnar nya idéer i min låda Nytt & Skojigt tills jag ser ett marknadsvärde i dem.
Jag har drivit företag i lågkonjunktur och i högkonjunktur. Företag som gått dåligt, riktigt dåligt... och företag som gått så lysande bra att jag kunnat leva ett nätt intill oförskämt gott liv.

Som företagare har jag upplevt mycket. Och hanterat fler olika förutsättningar och situationer hos kundföretag. Att vända motgång till framgång kräver ett rejält "tvärtänk". Vilket intellektuellt kapital har vi och kan utveckla?
Att fortsätta driva ett framgångsrikt företag är också en utmaning, att hela tiden vara observant på omvärld och marknad, ta tillvara kompetens, drivkrafter, motivation och engagemang som finns.

Chris Edman

”edman är mitt efternamn och 7000an är mitt adjektiv” 
Målmedvetenhet,
fast beslutsamhet,
hårt arbete och
ett gott humör.
Ett sjutusan anamma...

Jag har arbetat som butiksbiträde, advokat-, chefs- och VD-sekreterare samt assistent, med redovisning på revisionsbyrå, administratör på försäkringsbolag och kommun, marknadsföring och försäljning på företag inom både data, möbler och kläder och varit personlig assistent, kommunikatör för ett förbund och inhyrd projektledare när något ska startas upp.

Mitt första egna företag startades 1989 och första AB 1991. Då var jag pionjär med sitt & ståbord till kontor. De flesta kunder köpte bord, ergonomiska stolar, funktionell förvaring och tjänsten personlig planering… och fick bättre effektivitet, en lugnare arbetsdag och undvek belastningsskador.

När jag sålde bolaget, arbetade jag vidare med möbler från internationella designföretag och startade 2002 min konsultverksamhet. 2005 publicerades boken Planera dig fri.