edman7000-logo transp

För att förstå helheten
är det bra att man begriper de olika delarna

Jag har arbetat med administration, ekonomi, organisation, design, produktion, distribution, försäljning, reklam, marknadsföring och kommunikation. Med att leda företag, personal och projekt. Tvärkunskaper som är till nytta i mina styrelse- och kunduppdrag.
Och för min egen del…
 
Mina företag har startat med de nya produkter och tjänster jag skapat. Då och då hamnar nya idéer i min låda Nytt & Skojigt tills jag ser ett marknadsvärde i dem.
Ibland har jag med framgång nått ny framgång. Ibland har det krävts lite extra sjutusan anamma för att skapa framgång ur motgång.
 
Jag går oftare i stövlar än i högklackat. Behärskar dock de allra flesta förekommande skodon. Min passion är djur och natur, från mina egna hundar till biotoper med biologisk mångfald.
Det var ett tag sedan jag red dressyr och galopperade över stock och sten, mjölkade en ko, ledde en tjur, hässjade hö, tog hand om höns och får…
men det är en nyttig skola, att lära sig lyssna på djur och läsa deras kroppsspråk.
 
Min mission är att dela med mig av kunskap och erfarenheter, att vara lyhörd och lyfta det positiva. Med grund i filosofi, psykosyntes och kognitiv beteendeterapi är jag ett stöd till de som vill utveckla och förändra.

Chris Edman

”edman är mitt efternamn och 7000an är mitt adjektiv” 
Målmedvetenhet,
fast beslutsamhet,
hårt arbete och
ett gott humör.
Ett sjutusan anamma...

Under mina första skolår, fick alla elever varsin reservoarpenna. Jag är så gammal att jag gick i skola när man ansåg det var allmänbildning att skriva vackert med ”bläckpenna”. Men så pass ung att vi inte hade gåspennor i alla fall…
Jag har arbetat som butiksbiträde, advokat-, chefs- och VD-sekreterare samt assistent, med redovisning på revisionsbyrå, administratör på försäkringsbolag och kommun, marknadsföring och försäljning på företag inom både data, möbler och kläder och varit personlig assistent, kommunikatör för ett förbund och inhyrd projektledare när något ska startas upp.

Mitt första egna företag startades 1989 och första AB 1991. Då var jag pionjär med sitt & ståbord till kontor. De flesta kunder köpte bord, ergonomiska stolar, funktionell förvaring och tjänsten personlig planering… och fick bättre effektivitet, en lugnare arbetsdag och undvek belastningsskador.

När jag sålde bolaget, arbetade jag vidare med möbler från internationella designföretag och startade 2002 min konsultverksamhet. 2005 publicerades boken Planera dig fri.